Gratis bezorging I 30 dagen proefslapen

Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy statement

Jouw privacy is een serieuze zaak. Zeker op internet, waar niet altijd even duidelijk is wat wel en niet over je bekend is of wordt. Omdat wij je (in meer of mindere mate) vragen om persoonlijke gegevens, vinden wij het belangrijk te laten weten wat er met die informatie gebeurt. Wij respecteren jouw privacy en zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie die je aan ons verstrekt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en op geen enkele manier aan derden beschikbaar gesteld.

In dit Privacy Statement informeren wij jou op een heldere en transparante wijze over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken van onder andere onze klanten en bezoekers van onze website.

Uiteraard worden deze persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet AVG.

Dit betekent dat wij:

  • duidelijk – via deze privacyverklaring – vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor die doeleinden;
  • jouw persoonsgegevens verwerken ter uitvoering van onze doelstellingen en je toestemming vragen in gevallen waarin deze toestemming vereist is;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen. Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking.

 

Waarvoor verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor wij jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken. In het kader van het geven van een juist slaapadvies en/of de uitvoering van de overeenkomst verzamelen en verwerken wij hiertoe persoonsgegevens, waaronder jouw naam, factuur- en leveradres, e-mailadres, (mobiele) telefoonnummer, gegevens over jouw woonsituatie, leeftijd en gezondheid:

  • wanneer jij onze webwinkel bezoekt, om jou van een juist slaapadvies te kunnen voorzien;
  • wanneer je contact hebt met ons. Dit contact kan als je ons via e-mail benadert, het contactformulier invult, gebruik maakt van onze websites of ons via social media benadert;
  • voor interne analyses voor procesverbetering, de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
  • om jou van onze (nieuwe) producten en diensten op de hoogte te houden, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via social media, waarbij wij rekening proberen te houden met voorkeuren op basis van afgenomen producten en interesses op basis van met jouw toestemming vastgelegd gebruik van onze websites;
  • als je onze webwinkel bezoekt, plaatsen wij tracking cookies op het apparaat waarmee je ons hebt bezocht.

 

Contactformulier

Als je een contactformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Jouw gegevens worden door ons slechts aan derden verstrekt, als dit noodzakelijk is ter uitvoering van de overeenkomst of wanneer jij nadrukkelijk toestemming hebt gegeven. Ter bescherming van jouw rechten wordt met deze derden (partners) door ons een verwerkers overeenkomst gesloten.

Op onze website staan meetinstrumenten van andere partijen, zoals cookies van Google Analytics. De gegevens worden automatisch gedeeld met dit bedrijf en wij doen dit om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Die kennis gebruiken wij om onze website te optimaliseren voor onze bezoekers. Met Google hebben wij een verwerkers overeenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens in overeenstemming met de wet niet langer dan noodzakelijk in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren en niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt.

 

Beveiliging

Om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw persoonsgegevens, maken wij gebruik van technische en organisatorische beveiligingsprocedures. Deze procedures garanderen een passend beveiligingsniveau gelet op de soorten van verwerking en de aard van de te beschermen persoonsgegevens.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy- en cookiebeleid. Indien in geval van nieuwe wet- of regelgeving wijziging van onze privacy policy nodig mocht zijn, dan vind je op onze website altijd de meest recente informatie.

 

Vragen, inzage of verzoek tot wijziging van jouw gegevens

Je mag ons via de contactpagina om inzage verzoeken in jouw persoonsgegevens. Ook kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt.

 

Cookies

Wanneer je onze webshop bezoekt dan delen wij cookies aan je uit, dit zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die bedoeld zijn voor je PC. Deze tekstbestanden (cookies) zorgen er bijvoorbeeld voor dat je niet steeds jouw gegevens en informatie hoeft in te voeren als je de webshop bezoekt.

 

Deze cookies zorgen ervoor dat we zien hoe jij onze webshop gebruikt, zodat we onze webshop functioneel beter kunnen maken en kunnen aanpassen aan jouw behoeftes. Ook gebruiken we deze cookies voor marketingdoeleinden. Je kunt daarom de cookies ook uitschakelen via de instellingen van je browser. Wanneer je jouw cookies uitschakelt is het mogelijk dat we je niet optimaal kunnen helpen en dat de webshop niet optimaal werkt.

 

Voorbeelden van cookies

De informatie die, bijvoorbeeld door middel van cookies, door ons en/of derden wordt verzameld kan voor de volgende doeleinden worden gebruikt. Cookies zorgen ervoor dat:

  • als je aan het shoppen bent, de artikelen in je winkelwagentje bewaard blijven. Je gegevens worden onthouden en wij bieden de mogelijkheid om veilig te winkelen. Ook kun je reviews lezen van andere klanten en kun je zelf één review schrijven.
  • gegevens verzameld worden om het gebruik van onze website te analyseren. Zodat wij weten welke onderdelen van onze website populair zijn. We kunnen jou ook van een persoonlijk advies voorzien op basis van eerder gekocht en/of bekeken producten.
  • je informatie kunt delen via social media zoals producten die je gekocht hebt bij ons.
  • dat je ook buiten onze webshop relevante aanbiedingen ontvangt over producten van ons door gepersonaliseerde reclame. Of ze herinneren je aan producten die je hebt bekeken.

 

Cookies verwijderen of uitschakelen

De meeste cookies van ons verdwijnen als je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Deze cookies kun je altijd zelf via je browser-instellingen verwijderen of uitschakelen. Uitleg over het aanpassen van de cookie-instellingen vind je onder Help in de meeste browsers. Let op: de meeste websites werken niet optimaal als je cookies uitschakelt.

Je kunt je cookie-instellingen ook zelf wijzigen.

 

Welke soorten cookies vind je bij ons?

  • Functionele cookies: denk hierbij aan cookies die ervoor zorgen dat je kunt inloggen met je eigen inloggegevens en cookies die ervoor zorgen dat je reviews kunt achterlaten. Maar ook cookies die zorgen dat je producten kunt toevoegen aan je winkelmandje. Kortom, cookies die je nodig hebt voor functioneel gebruik.
  • Analyserende cookies: met deze cookies doen we kennis op over bijvoorbeeld welke pagina’s je bezoekt met behulp van Google Analytics. Deze informatie gebruiken we om onze webshop beter te maken.
  • Marketing cookies: ook maken we gebruik van marketingcookies van Google Analytics en Facebook. Deze cookies helpen de website persoonlijker te maken en zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld geen persoonlijke aanbiedingen mist.
Dikke matrassen
Gratis bezorging
Termijn betaling
Nederlandse productie